<div dir="ltr">Hello list,<div><br></div><div>I cannot make fresh install of lmtx to work. The structure after unzipping:</div><div><div>C:\data\context\bin<font color="#cc0000">\beta</font><br></div><div>C:\data\context\bin<font color="#cc0000">\beta</font>\bin<br></div><div>C:\data\context\bin<font color="#cc0000">\beta</font>\tex<br></div><div>C:\data\context\bin<font color="#cc0000">\beta</font>\tex\texmf<br></div><div>C:\data\context\bin<font color="#cc0000">\beta</font>\tex\texmf-cache<br></div><div>C:\data\context\bin<font color="#cc0000">\beta</font>\tex\texmf-context</div></div><div>etc.</div><div><br></div><div>First compilation of texfile is not working, so <font face="monospace">mtxrun --generate</font> is the friend.</div><div><br></div><div><div>C:\data>mtxrun --generate</div><div><br></div><div><font color="#cc0000">These paths contain probably correct path (watch /beta):</font></div><div><br>resolvers       | resolving | variable 'SELFAUTOLOC' set to '<b>C:/data/context/bin<font color="#cc0000">/beta</font>/bin</b>'<br>resolvers       | resolving | variable 'SELFAUTODIR' set to '<b>C:/data/context/bin<font color="#cc0000">/beta</font></b>'<br>resolvers       | resolving | variable 'SELFAUTOPARENT' set to '<b>C:/data/context/bin</b>'<br>resolvers       | resolving | variable 'TEXMFCNF' set to ''<br>resolvers       | resolving | variable 'TEXMF' set to ''<br>resolvers       | resolving | variable 'TEXOS' set to 'beta'<br>resolvers       | resolving |</div><div><br></div><div><font color="#cc0000">and the paths bellow have no <b>/beta</b> from above, they are derived from selfautoparent </font><b>C:/data/context/bin </b><font color="#cc0000">(without /beta), so no surprise they cannot be found.</font></div><div><br>resolvers       | resolving | using configuration specification 'home:texmf/web2c;selfautoparent:/texmf-local/web2c;selfautoparent:/texmf-context/web2c;selfautoparent:/texmf-dist/web2c;selfautoparent:/texmf/web2c'<br>resolvers       | resolving |<br>resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given path 'C:/Users/jano/texmf/web2c' from specification 'home:texmf/web2c'<br>resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given path <b>'C:/data/context/bin/texmf-local/web2c</b>' from specification 'selfautoparent:/texmf-local/web2c'<br>resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given path '<b>C:/data/context/bin/texmf-context/web2c'</b> from specification 'selfautoparent:/texmf-context/web2c'<br>resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given path '<b>C:/data/context/bin/texmf-dist/web2c</b>' from specification 'selfautoparent:/texmf-dist/web2c'</div><div>[... skip ...]<br>resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given path <br>resolvers       | resolving |<br>resolvers       | resolving | warning: no lua configuration files found<br>resolvers       | resolving | no texmf paths are defined (using TEXMF)<br>resolvers       | resolving |<br>mtxrun          |<br>mtxrun          | elapsed lua time: 0.026 seconds</div></div><div> </div><div>Do you have an idea how to fix problem?</div><div>I will be thankful for an advice, it is quite urgent (everything was working yesterday).</div><div><br></div><div>Thank you,</div><div>Jano</div><div><br></div></div>