<html>
  <head>

    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">
  </head>
  <body>
    <p>I have an issue that has been raised at least twice in this list but as far as I can see it has not received an answer. Perhaps someone can help with the following?</p>
    <p>I have an index entry that has unicode quote marks either side: ‘Innovative Beings’.  I need to retain those quote marks. If I put \index{‘Innovative’} then ‘Innovative’ is sorted under ‘ instead of under the letter I. How do I get my indexing to ignore the quote marks, at the very least the initial one?</p>
    <p>My index setup at the moment is as follows:
</p>
    <pre style=" margin-top:0px; margin-bottom:0px; margin-left:0px; margin-right:0px; -qt-block-indent:0; text-indent:0px;"><span style=" color:#800000;">\defineregister</span><span style=" color:#000000;">[index][compress=yes]</span></pre>
    <pre style=" margin-top:0px; margin-bottom:0px; margin-left:0px; margin-right:0px; -qt-block-indent:0; text-indent:0px;"><span style=" color:#800000;">\setupregister</span><span style=" color:#000000;">[index][n=1]</span></pre>
    <pre style=" margin-top:0px; margin-bottom:0px; margin-left:0px; margin-right:0px; -qt-block-indent:0; text-indent:0px;"><span style=" color:#800000;">\defineprocessor</span><span style=" color:#000000;">[special][style=italic]</span></pre>
    <p><style type="text/css">p, li { white-space: pre-wrap; }</style></p>
    <p>The only hint I could gain from the wiki was that it might depend on using a method key in \setupregister, but I could not see which to use. Tried a few and got weird results.</p>
    <p>Julian
</p>
    <p><style type="text/css">p, li { white-space: pre-wrap; }</style></p>
  </body>
</html>