<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"><meta name=Generator content="Microsoft Word 15 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri",sans-serif;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:#954F72;
        text-decoration:underline;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style></head><body lang=FR link=blue vlink="#954F72"><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>Dear list,</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>I get a fatal error when using –jit using latest beta.</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>$ ./build.sh Livre.pdf</p><p class=MsoNormal>[1/1] context --noconsole --jit --errors Livre.tex</p><p class=MsoNormal>FAILED: Livre.pdf</p><p class=MsoNormal>context --noconsole --jit --errors Livre.tex</p><p class=MsoNormal>mtx-context     | run 1: luajittex --fmt="c:/ConTeXt/test/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/5fe67e0bfe781ce0dde776fb1556f32e/formats/luatex/cont-en" --jobname="Livre" --lua="c:/ConTeXt/test/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/5fe67e0bfe781ce0dde776fb1556f32e/formats/luatex/cont-en.lui" --c:currentrun=1 --c:directives="logs.errors,logs.target=file" --c:engine="luajittex" --c:errors --c:fulljobname="./Livre.tex" --c:input="./Livre.tex" --c:jit --c:kindofrun=1 --c:maxnofruns=9 --c:noconsole --c:texmfbinpath="c:/ConTeXt/test/tex/texmf-win64/bin" "cont-yes.mkiv"</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>This is LuajitTeX, Version 1.09.2 (TeX Live 2018/W32TeX)</p><p class=MsoNormal> system commands enabled.</p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal><b>---! c:/ConTeXt/test/tex/texmf-cache/luatex-cache/context/5fe67e0bfe781ce0dde776fb1556f32e/formats/luatex/cont-en.fmt was written by luatex<o:p></o:p></b></p><p class=MsoNormal><b>(Fatal format file error; I'm stymied)mtx-context     | fatal error: return code: 1<o:p></o:p></b></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>It works all fine without --lit option. Was the support LuaJitTeX removed now ?<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Thanks a lot<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Joseph <o:p></o:p></p></div></body></html>