<html><head>
<meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type">
</head><body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF"><span></span><br>
<blockquote style="border: 0px none;" 
cite="mid:6C7CED99-789C-49CB-8ABC-A1E044B3B55D@fiee.net" type="cite">
  <div style="margin:30px 25px 10px 25px;" class="__pbConvHr"><div 
style="width:100%;border-top:2px solid #EDF1F4;padding-top:10px;">   <div
 
style="display:inline-block;white-space:nowrap;vertical-align:middle;width:49%;">
        <a moz-do-not-send="true" href="mailto:texml@fiee.net" 
style="color:#485664 
!important;padding-right:6px;font-weight:500;text-decoration:none 
!important;">Henning Hraban Ramm</a></div>   <div 
style="display:inline-block;white-space:nowrap;vertical-align:middle;width:48%;text-align:
 right;">     <font color="#909AA4"><span style="padding-left:6px">19. 
Februar 2018 um 11:12</span></font></div>    </div></div>
  <div style="color:#909AA4;margin-left:24px;margin-right:24px;" 
__pbrmquotes="true" class="__pbConvBody"><div>Ahoi,<br>I’m trying to 
typeset URLs in italics, but \setupurl[style=\em] (or any other value 
like italic, bold etc.) doesn’t change the outcome of \goto or 
\hyphenatedurl.<br>Is this a bug?<br><br>\starttext<br>\setupurl[style=\em]<br><br>\hyphenatedurl{<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="http://www.fiee.net">www.fiee.net</a>}<br><br>\goto{<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="http://www.fiee.net">www.fiee.net</a>}<br>\stoptext<br>
</div></div>
</blockquote>
<br>
\goto -> \setupinteraction[style=...,color=...,contrastcolor=...]<br>
<br>
\about -> \setupreferencing[left=...,right=...,width=...] + 
\setupinteraction[style=...,color=...,contrastcolor=...]<br>
<br>
\hyphenatedurl -> N/A<br>
<br>
\url -> \setupurl[style=...,color=...]<br>
<br>
<br>
Wolfgang<br>
</body></html>