<html>
<head>
<meta name="generator" content="Windows Mail 17.5.9600.20573">
<style data-externalstyle="true"><!--
p.MsoListParagraph, li.MsoListParagraph, div.MsoListParagraph {
margin-top:0in;
margin-right:0in;
margin-bottom:0in;
margin-left:.5in;
margin-bottom:.0001pt;
}
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {
margin:0in;
margin-bottom:.0001pt;
}
p.MsoListParagraphCxSpFirst, li.MsoListParagraphCxSpFirst, div.MsoListParagraphCxSpFirst, 
p.MsoListParagraphCxSpMiddle, li.MsoListParagraphCxSpMiddle, div.MsoListParagraphCxSpMiddle, 
p.MsoListParagraphCxSpLast, li.MsoListParagraphCxSpLast, div.MsoListParagraphCxSpLast {
margin-top:0in;
margin-right:0in;
margin-bottom:0in;
margin-left:.5in;
margin-bottom:.0001pt;
line-height:115%;
}
--></style></head>
<body dir="ltr">
<div data-externalstyle="false" dir="ltr" style="font-family: 'Calibri', 'Segoe UI', 'Meiryo', 'Microsoft YaHei UI', 'Microsoft JhengHei UI', 'Malgun Gothic', 'sans-serif';font-size:12pt;"><div>Dear all,</div><div><br></div><div>Trying to use EB Garamond font Inside mixed columns + use firstline  feature (to make it larger) I get an empty line in output between first line and the rest of paragraph. If I comment the line containing \setupbodyfont and use default font the problem disappears (even with larger \tfa ratios well above 2).</div><div><br></div><div>The problem seems only to happen when first line contains letters with space hanging below line base (like g or p for example).</div><div>As well using columnset does not show the problem and using grid=verytolerant as well.</div><div><br></div><div>Attached MWE + output.</div><div><br></div><div>Many thanks</div><div>Best regards</div><div><br></div><div>Joseph Canedo</div><div><br></div></div>
</body>
</html>