<br>I am typesetting an article where the footnotes should be collected as endnotes. I am also using imposition to arrange the article as a booklet. <br><br>When using the default location &#39;page&#39;, footnotes work as expected. But when I change the location to &#39;text&#39; and use \placefootnotes to produce the endnotes, the compilation fails. Here is an example document that attempts the same thing.  Note that the paragraph/footnote loop is performed nine times. If you compile as is, i.e., no imposition, everything works as expected. But add --mode=imposition to apply imposition and the compilation fails. <br>
<br>Now decrease the number of iterations from nine to eight and the behaviour is reversed. The imposition will succeed and the straight compile will fail. Stranger yet, If you remove the subject structure, compiling with eight iterations succeeds with or without imposition, and compiling with nine iterations fails with or without imposition.  This all happens in the ConTeXt from 2011.07.26. Switching to the ConTeXt from 2012.01.16 everything compiles, but the runs using imposition produce only blank pages.<br>
<br>Regardless of what I try, I cannot get endnotes and imposition to cooperate. Any help would be greatly appreciated.<br>
<br>\showframe<br>\doifmode{imposition}<br>{\setuppapersize[A5,portrait][A4,landscape]<br> \setuparranging[2UP,doublesided]}<br><br>\setupfootnotes[location={text,none}]<br><br>\starttext <br>  \startsubject[title=First]<br>

    \dorecurse{9}{\input tufte\footnote{The quick brown fox jumps over the lazy dog.}\par}<br>  \stopsubject<br>  \startsubject[title=Second]<br>    \placefootnotes<br>  \stopsubject<br>\stoptext<br clear="all"><br>
-- <br>With kind regards,<br><br>Michael Guravage<br>