[NTG-context] lmtx installation paths not working

Jano Kula jano.kula at gmail.com
Tue Jun 14 15:47:10 CEST 2022


Hello,

I didn't mention the platform: context-setup-win64.

Thank you,
Jano

On Tue, Jun 14, 2022 at 1:20 PM Jano Kula <jano.kula at gmail.com> wrote:

> Hello list,
>
> I cannot make fresh install of lmtx to work. The structure after unzipping:
> C:\data\context\bin\beta
> C:\data\context\bin\beta\bin
> C:\data\context\bin\beta\tex
> C:\data\context\bin\beta\tex\texmf
> C:\data\context\bin\beta\tex\texmf-cache
> C:\data\context\bin\beta\tex\texmf-context
> etc.
>
> First compilation of texfile is not working, so mtxrun --generate is the
> friend.
>
> C:\data>mtxrun --generate
>
> These paths contain probably correct path (watch /beta):
>
> resolvers       | resolving | variable 'SELFAUTOLOC' set to '
> *C:/data/context/bin/beta/bin*'
> resolvers       | resolving | variable 'SELFAUTODIR' set to '
> *C:/data/context/bin/beta*'
> resolvers       | resolving | variable 'SELFAUTOPARENT' set to '
> *C:/data/context/bin*'
> resolvers       | resolving | variable 'TEXMFCNF' set to ''
> resolvers       | resolving | variable 'TEXMF' set to ''
> resolvers       | resolving | variable 'TEXOS' set to 'beta'
> resolvers       | resolving |
>
> and the paths bellow have no */beta* from above, they are derived from
> selfautoparent *C:/data/context/bin *(without /beta), so no surprise they
> cannot be found.
>
> resolvers       | resolving | using configuration specification
> 'home:texmf/web2c;selfautoparent:/texmf-local/web2c;selfautoparent:/texmf-context/web2c;selfautoparent:/texmf-dist/web2c;selfautoparent:/texmf/web2c'
> resolvers       | resolving |
> resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given
> path 'C:/Users/jano/texmf/web2c' from specification 'home:texmf/web2c'
> resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given
> path *'C:/data/context/bin/texmf-local/web2c*' from specification
> 'selfautoparent:/texmf-local/web2c'
> resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given
> path '*C:/data/context/bin/texmf-context/web2c'* from specification
> 'selfautoparent:/texmf-context/web2c'
> resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given
> path '*C:/data/context/bin/texmf-dist/web2c*' from specification
> 'selfautoparent:/texmf-dist/web2c'
> [... skip ...]
> resolvers       | resolving | looking for regular 'texmfcnf.lua' on given
> path
> resolvers       | resolving |
> resolvers       | resolving | warning: no lua configuration files found
> resolvers       | resolving | no texmf paths are defined (using TEXMF)
> resolvers       | resolving |
> mtxrun          |
> mtxrun          | elapsed lua time: 0.026 seconds
>
> Do you have an idea how to fix problem?
> I will be thankful for an advice, it is quite urgent (everything was
> working yesterday).
>
> Thank you,
> Jano
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20220614/54189667/attachment.htm>


More information about the ntg-context mailing list