[NTG-context] issue with \in and \xmlrefatt

Hans Hagen j.hagen at xs4all.nl
Fri Mar 12 18:19:35 CET 2021


On 3/11/2021 8:17 PM, Pablo Rodriguez wrote:
> Hans,
> 
> after the fix in current latest (2021.03.09 11:42), I get the following
> error when using \in[\xmlrefatt{#1}{href}] in Windows (Linux has no
> problems).
> 
> The error message reads:
> 
> fatal lua error:
>      run callback [6]: bad argument #2 to 'format' (number expected, got nil)
> stack traceback:
>      [C]: in function 'string.format'
>      ?: in field '?'
>      ...ext/tex/texmf-context/tex/context/base/mkxl/luat-log.lmt:178: in
> upvalue 'report'
>      ...ext/tex/texmf-context/tex/context/base/mkxl/luat-log.lmt:391: in
> upvalue 'report'
>      [string "<m:/context/tex/texmf-context/tex/c..."]:2999: in field '?'
>      ...ext/tex/texmf-context/tex/context/base/mkiv/luat-run.lua:56: in
> function <...ext/tex/texmf-context/tex/context/base/mkiv/luat-run.lua:54>
> mtx-context     | fatal error: return code: 1
> 
> I cannot provide a minimal sample and I wonder whether this could be
> enough to find out what is missing.
i need more info

-----------------------------------------------------------------
                                           Hans Hagen | PRAGMA ADE
               Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
        tel: 038 477 53 69 | www.pragma-ade.nl | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------


More information about the ntg-context mailing list