[NTG-context] Border in xtable

Fabrice Couvreur fabrice1.couvreur at gmail.com
Sun Sep 1 12:34:45 CEST 2019


Hello,
In the table below, why the border of the first line is not drawn ?
Thank you
Fabrice

\definecolor[ColorA][0.8(white)]

\definecolor[ColorB][0.9(white)]
\starttext
\startxtable
    [align={lohi,middle},
     width=2cm,bodyfont=11pt]

\startxrow[background=color,backgroundcolor=ColorA,foregroundstyle=white]
        \startxcell[width=10cm,nc=4]
         Variété A
        \stopxcell
      \stopxrow
        \startxrow[background=color,backgroundcolor=ColorB]
          \startxcell[width=4cm]
           Âge (en jours)
          \stopxcell
          \startxcell[background=color,backgroundcolor=white]
            12
          \stopxcell
          \startxcell[background=color,backgroundcolor=white]
            20
          \stopxcell
          \startxcell[background=color,backgroundcolor=white]
            38
          \stopxcell
        \stopxrow
        \startxrow[background=color,backgroundcolor=ColorB]
          \startxcell[width=4cm]
           Hauteur (en cm)
          \stopxcell
          \startxcell[background=color,backgroundcolor=white]
            11
          \stopxcell
          \startxcell[background=color,backgroundcolor=white]
            15
          \stopxcell
          \startxcell[background=color,backgroundcolor=white]
            24
          \stopxcell
        \stopxrow
    \stopxtable
\stoptext
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20190901/0590408e/attachment.html>


More information about the ntg-context mailing list