[NTG-context] about \startMPanimation

Jeong Dal haksan at me.com
Mon May 13 14:14:05 CEST 2019


Dear Wolfgang,

I found the following code with a comment “code by Wolfgang” at 
https://adityam.github.io/context-blog/post/metapost-animation/ <https://adityam.github.io/context-blog/post/metapost-animation/>

\unprotect
\installnamespace{MPanimationvariables}

\unexpanded\def\startMPanimation
    {\dodoublegroupempty\meta_start_animation}

\def\meta_start_animation#1%
    {\normalexpanded{\meta_start_animation_indeed{#1}}}

\unexpanded\def\meta_start_animation_indeed#1#2#3\stopMPanimation
    {\doifsomething{#2}{\getparameters[\????MPanimationvariables#1:][#2]}%
     \setgvalue{\??mpgraphic animation:#1}{\meta_handle_use_graphic{#1}{n,t}{#3}}}

\let\stopMPanimation\relax

\unexpanded\def\useMPanimation%
    {\dosingleargument\use_meta_animation}

\def\use_meta_animation[#1]#2%
    {\edef\c_MP_animation_frames{\getvalue{\????MPanimationvariables#2:n}}%
     \startanimation[#1]
        \dorecurse{\c_MP_animation_frames}
            {\expanded{\frame{\useMPgraphic{animation:#2}{n=\c_MP_animation_frames,t=\recurselevel}}}}
     \stopanimation}

\protect

In the code, there are many “????”.(\????MPanimationvariables#1, {\??mpgraphic animation:#1})
I wonder it is correct or not.

Would you please check it?

Best regards,

Dalyoung


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20190513/eef3e64c/attachment.html>


More information about the ntg-context mailing list