[NTG-context] BTX subsystem fubar, borked, failing with current (2018-04-02) beta

Rik Kabel context at rik.users.panix.com
Tue Apr 3 23:01:34 CEST 2018


On 4/3/2018 16:56, Alan Braslau wrote:
> On Tue, 3 Apr 2018 16:07:52 -0400
> Rik Kabel <context at rik.users.panix.com> wrote:
>
>> Hmmm. Not here. Log attached. Puzzling lines:
>>
>> └─► grep "^publications" publications-quick-example.log
>> publications    > adding bib data to set 'default' from source
>> 'C:/ConTeXt/tex/texmf-context/doc/context/sources/general/manuals/publications/mkiv-publications.bib'
>> publications    > duplicates > tag 'article' is present multiple
>> times: default:1, assigning hashtag 'article-1'
>> publications    > duplicates > redundant field 'title' is ignored for
>> tag 'book' in dataset 'default'
>> publications    > duplicates > redundant field 'editor' is ignored
>> for tag 'book' in dataset 'default'
>> publications    > duplicates > redundant field 'author' is ignored
>> for tag 'selfpublished' in dataset 'default'
>> publications    > error in database, invalid value 'selfpublished'
>> publications    > analyzing previous publication run for 'default'
>> publications    > no entry 'article,book' found in dataset 'default'
>> publications    > list > collecting entries using method 'global' and
>> sort order 'default'
>>
>> This is on W10P x64. I noticed a few update cycles ago that LuaTeX
>> had reverted in the latest builds to 1.07.0 from 1.08.0. This is the
>> first time I have gone back to btx stuff since then. Could it be
>> related?
> Nothing puzzling - these "duplicates" are contained in the .bib example
> as a robustness test.
>
> You are using Windows, which indeed has luatex 1.08 (which includes
> lua 5.3). The rest of the world has 1.07 (and lua 5.2) while we await
> TeXlive freeze.
>
> However, I just tested using a freshly compiled luatex binary (still
> 1.07) and a freshly, freshly downloaded context, and reproduce empty
> references and an empty bibliography (see attached). So, something is
> indeed *broken*, and very recently (for I had updated my Standalone just
> yesterday, I believe, which worked). Hans, please note.
>
> Alan

Thank you, Alan, for the confirmation. I guess we will have to wait for 
a new beta or revert.

BTW, Windows beta is back to 1.07.0. It /had/ 1.08.0 for a while. The 
reversion happened sometime last week, I think.

-- 
Rik

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20180403/fd09fe5c/attachment-0001.html>


More information about the ntg-context mailing list