[NTG-context] Problem with setuptagging and ebgaramond font

Hans Hagen pragma at wxs.nl
Sun Nov 20 19:37:55 CET 2016


On 11/20/2016 6:17 PM, Rik Kabel wrote:
> On 2016-11-20 11:51, Rik wrote:
>> On 2016-11-20 05:52, Hans Hagen wrote:
>>> On 11/20/2016 3:39 AM, Rik wrote:
>>>> On 2016-11-19 20:58, Rik Kabel wrote:
>>>>> Hmmm, it does work (the hyphenation, at least) with TL2016. Both logs
>>>>> show the same font files and typescript files.
>>>>>
>>>> Sorry, I did not mean to say the same files, but files identical in
>>>> content. The TL files are all from the TL directory. The standalone
>>>> files are from the standalone distribution and from my Windows font
>>>> directory. The font files originally were not the same version; TL2015
>>>> has version 0.016+, while my Windows font directory had version 0.016.
>>>> The typescript files are identical, one in the \ConTeXt directory, one
>>>> in the TL2016 directory.
>>>>
>>>> When I installed the TL2016 version of the fonts as system fonts (and
>>>> cleared the font cache) I still have the problem. So, identical files,
>>>> but different locations.
>>>
>>> And the garden distribution? I see hyphens.
>> Problem solved. Windows keeps multiple versions of a font file, even
>> when it says it is replacing. A bit of file maintenance and all is
>> well. Thank you for confirming that you see hyphens.
>>
> I still do not understand why \setuptagging[state=start] made a
> difference. Something there is hinky[1].
>
> [1] Someone, or something, may be said to be hinky if it acts in a
> manner that arouses suspicion. The origin is obscure.

hard to comment when i cannot reproduce it

-----------------------------------------------------------------
                                           Hans Hagen | PRAGMA ADE
               Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
        tel: 038 477 53 69 | www.pragma-ade.nl | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------


More information about the ntg-context mailing list