[NTG-context] Problem with setuptagging and ebgaramond font

Rik Kabel context at rik.users.panix.com
Sun Nov 20 18:17:18 CET 2016


On 2016-11-20 11:51, Rik wrote:
> On 2016-11-20 05:52, Hans Hagen wrote:
>> On 11/20/2016 3:39 AM, Rik wrote:
>>> On 2016-11-19 20:58, Rik Kabel wrote:
>>>> Hmmm, it does work (the hyphenation, at least) with TL2016. Both logs
>>>> show the same font files and typescript files.
>>>>
>>> Sorry, I did not mean to say the same files, but files identical in
>>> content. The TL files are all from the TL directory. The standalone
>>> files are from the standalone distribution and from my Windows font
>>> directory. The font files originally were not the same version; TL2015
>>> has version 0.016+, while my Windows font directory had version 0.016.
>>> The typescript files are identical, one in the \ConTeXt directory, one
>>> in the TL2016 directory.
>>>
>>> When I installed the TL2016 version of the fonts as system fonts (and
>>> cleared the font cache) I still have the problem. So, identical files,
>>> but different locations.
>>
>> And the garden distribution? I see hyphens.
> Problem solved. Windows keeps multiple versions of a font file, even 
> when it says it is replacing. A bit of file maintenance and all is 
> well. Thank you for confirming that you see hyphens.
>
I still do not understand why \setuptagging[state=start] made a 
difference. Something there is hinky[1].

[1] Someone, or something, may be said to be hinky if it acts in a 
manner that arouses suspicion. The origin is obscure.

-- 
Rik



More information about the ntg-context mailing list