[NTG-context] Bug in \usetikzlibrary{datavisualization}?

Hans Hagen pragma at wxs.nl
Thu Oct 6 00:27:40 CEST 2016


On 10/5/2016 9:51 PM, Florian Leupold wrote:
> Dear list,
>
> Sorry for posting a duplicate, but I guess my previous post got lost during the conference...
>
> When one tries to load the TikZ data visualization library, the documents does not compile anymore. The error is “.../tikzlibrarydatavisualization.code.tex: ! Missing number, treated as zero”.
>
> I have also tried this using ConTeXt online, to the same end:
> http://live.contextgarden.net/cgi-bin/output.cgi?id=jSjLZO
>
> \usemodule[tikz]
> \usetikzlibrary{datavisualization}
> \starttext
> Hello world!
> \stoptext
>
> Is this a known bug or could I somehow fix this to get data visualization to work?

\unprotect
\usetikzlibrary{datavisualization}
\protect


> Best,
> Florian
>
>
>
> ___________________________________________________________________________________
> If your question is of interest to others as well, please add an entry to the Wiki!
>
> maillist : ntg-context at ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
> webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
> archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
> wiki     : http://contextgarden.net
> ___________________________________________________________________________________
>


-- 

-----------------------------------------------------------------
                                           Hans Hagen | PRAGMA ADE
               Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
        tel: 038 477 53 69 | www.pragma-ade.nl | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------


More information about the ntg-context mailing list