[NTG-context] Strange behavior with \definelabel[][] in context standalone

Fabrice Couvreur fabrice1.couvreur at gmail.com
Mon Aug 29 11:45:09 CEST 2016


Hello,
I noticed a problem with standalone context and not with texlive 2016

2 Question
3 Question

instead of

1 Question
2 Question

Thanks
fabrice
############################################################

\defineframed
  [FRAME]
  [frame=off,
   offset=0pt,
   location=low,
   width=\struttotal,
   background=color,
   backgroundcolor=darkred,
   foregroundcolor=white,
   forgroundstyle=bold]

\defineprocessor[ACPROCESSOR][command=\FRAME]
\defineconversionset[ACCONVERSION][][ACPROCESSOR->n]


\startsetups[table:initialize]
\setupTABLE[start]
           [align={middle,lohi},width=0.12\textwidth,type=\tfx,offset=1ex]
\setupTABLE[column][first]
           [align={middle,right},width=0.52\textwidth]
\setupTABLE[1][1][frame=off]
\stopsetups

\definelabel[TableRow][text=,numbercommand=\FRAME]

\starttext

\startmidaligned
\bTABLE[setups=table:initialize]
\bTR
    \bTD      \eTD
    \bTD   a  \eTD
    \bTD   b  \eTD
    \bTD   c  \eTD
    \bTD   d  \eTD
\eTR
\bTR
    \bTD \TableRow\ question \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
  \eTR
  \bTR
    \bTD \TableRow\ question \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
  \eTR
\eTABLE
\stopmidaligned
\stoptext
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20160829/232da0de/attachment.html>


More information about the ntg-context mailing list