[NTG-context] Bug with standalone ?

Fabrice Couvreur fabrice1.couvreur at gmail.com
Sat Aug 27 10:26:00 CEST 2016


Hello Wolfgang,
This is an unfortunate forgetting on my part, sorry.
However, I noticed another problem with standalone context and not with
texlive 2016

2  Question 1
3  Question 2

instead of

1  Question 1
2  Question 2

Thank you
Fabrice

2016-08-27 6:54 GMT+02:00 Wolfgang Schuster <schuster.wolfgang at gmail.com>:

> Fabrice Couvreur <fabrice1.couvreur at gmail.com>
> 27. August 2016 um 00:15
> Hello,
> If I compile the file with context from texlive 2016, no problem. But with
> context from standalone, I get an error ("tex error on line 1 in file
> /home/fab/ntg53.tex: ! Missing } inserted")
> thank you,
>
> You’re missing a \stopmidaligned after the table.
>
> Wolfgang
>
> ____________________________________________________________
> _______________________
> If your question is of interest to others as well, please add an entry to
> the Wiki!
>
> maillist : ntg-context at ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/
> listinfo/ntg-context
> webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
> archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
> wiki     : http://contextgarden.net
> ____________________________________________________________
> _______________________
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20160827/552f69c1/attachment.html>


More information about the ntg-context mailing list