[NTG-context] Bug with standalone ?

Fabrice Couvreur fabrice1.couvreur at gmail.com
Sat Aug 27 00:15:46 CEST 2016


Hello,
If I compile the file with context from texlive 2016, no problem. But with
context from standalone, I get an error ("tex error on line 1 in file
/home/fab/ntg53.tex: ! Missing } inserted")
thank you,
Fabrice

\defineframed
  [FRAME]
  [frame=off,
   offset=0pt,
   location=low,
   width=\struttotal,
   background=color,
   backgroundcolor=darkred,
   foregroundcolor=white,
   forgroundstyle=bold]

\defineprocessor[ACPROCESSOR][command=\FRAME]
\defineconversionset[ACCONVERSION][][ACPROCESSOR->n]

\startsetups[table:initialize]
\setupTABLE[start]
           [align={middle,lohi},width=0.12\textwidth,type=\tfx,offset=1ex]
\setupTABLE[column][first]
           [align={middle,right},width=0.52\textwidth]
\setupTABLE[1][1][frame=off]
\stopsetups

\definelabel[TableRow][text=,numbercommand=\FRAME]

\starttext

\startmidaligned
\bTABLE[setups=table:initialize]
\bTR
    \bTD      \eTD
    \bTD   a  \eTD
    \bTD   b  \eTD
    \bTD   c  \eTD
    \bTD   d  \eTD
\eTR
\bTR
    \bTD \TableRow\ question \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
  \eTR
  \bTR
    \bTD \TableRow\ question \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
    \bTD \eTD
  \eTR
\eTABLE

\stoptext
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20160827/c7b0f06c/attachment.html>


More information about the ntg-context mailing list