[NTG-context] \startsectionlevel broken?

Procházka Lukáš Ing. LPr at pontex.cz
Mon Aug 8 17:34:36 CEST 2016


Hello,

I'm getting weird output with \startsectionlevel - its parameters are flushed into page.

I copied a sample from

	http://source.contextgarden.net/tex/context/base/strc-lev.mkvi?search=dodo

and I compiled it with:

"
This is LuaTeX, Version 0.98.0 (TeX Live 2016/W32TeX)
  system commands enabled.

system          > synctex functionality is enabled (1), expect runtime overhead!
open source     > 1 > 1 > d:/Ctx-Beta/tex/texmf-context/tex/context/base/mkiv/cont-yes.mkiv

ConTeXt  ver: 2016.08.01 14:16 MKIV beta  fmt: 2016.8.4  int: english/english
"

The source and result are attached... What's wrong?

Best regards,

Lukas


-- 
Ing. Lukáš Procházka | mailto:LPr at pontex.cz
Pontex s. r. o.      | mailto:pontex at pontex.cz | http://www.pontex.cz | IDDS:nrpt3sn
Bezová 1658
147 14 Praha 4

Tel: +420 241 096 751 (+420 720 951 172)
Fax: +420 244 461 038
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: t3.mkiv
Type: application/octet-stream
Size: 943 bytes
Desc: not available
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20160808/611ee876/attachment.obj>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: t3.pdf
Type: application/pdf
Size: 8274 bytes
Desc: not available
URL: <http://mailman.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20160808/611ee876/attachment.pdf>


More information about the ntg-context mailing list