[NTG-context] Error when installing context standalone

josephcanedo at gmail.com josephcanedo at gmail.com
Fri Oct 23 21:28:40 CEST 2015


Hello all,


I got the installation zip file following instructions found in: http://wiki.contextgarden.net/ConTeXt_Standalone#Windows

Unzipped in C:\ConTeXt directory (brand new an empty).


Started command: first-setup.bat --context=current --modules=all


After a couple of minutes: I get:


! LuaTeX error c:/ConTeXt/tex/texmf-context/tex/context/base/node-shp.lua:58: ta
ble index is nil
stack traceback:
        c:/ConTeXt/tex/texmf-context/tex/context/base/node-shp.lua:58: in function 'code'
        c:/ConTeXt/tex/texmf-context/tex/context/base/util-lua.lua:84: in function 'loadedluacode'
        c:/ConTeXt/tex/texmf-context/tex/context/base/luat-env.lua:104: in function 'luafilechunk'
        c:/ConTeXt/tex/texmf-context/tex/context/base/luat-cod.lua:45: in function 'registercode'
        [\directlua]:1: in main chunk.
\registerctxluafile ...ua.registercode("#1","#2")}


l.21 \registerctxluafile{node-shp}{1.001}


?


and the installation process stops at lua prompt.


I’ve checked that luatex.exe is the one Inside C:\ConTeXt\ tex subdirectory. (C:\ConTeXt\tex\texmf-win64\bin). It’s slightly strange it uses 64 bits exe because I downloaded http://minimals.contextgarden.net/setup/context-setup-mswin.zip


Any hints please ? I am using Windows 8.1.

Thanks


Best regards


Joseph Canedo
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20151023/1eb5a1ec/attachment.html>


More information about the ntg-context mailing list