[NTG-context] Problem with Standalone

Hans Hagen pragma at wxs.nl
Wed Jan 15 10:05:51 CET 2014


On 1/15/2014 7:56 AM, hwitloc at gmail.com wrote:
>
>
>>
>> I am trying to load the standalone but have ran into a problem.
>>
>> Platform:  cygwin on Windows XP
>>
>> Here is what I did to try to get it all loaded and setup:
>>
>> #1 rsync -av rsync://contextgarden.net/minimals/setup/first-setup.sh .
>>     sh ./first-setup.sh  || exit 3
>>
>> The following files are loaded:
>>    receiving incremental file list
>> 	bin/
>> 	bin/cygiconv-2.dll
>> 	bin/cygwin1.dll
>> 	bin/kpathsea620.dll
>> 	bin/lua52.dll
>> 	bin/luatex.dll
>> 	bin/mtx-update.lua
>> 	bin/mtxrun.dll
>> 	bin/mtxrun.exe
>> 	bin/mtxrun.lua
>> 	bin/rsync.exe
>> 	bin/texlua.exe
>>
>>
> The above only populated /opt/context/bin
>
>
>
>> Re:     When you want to use context, you need to initialize the tree by typing:
>>         . /opt/context/tex/setuptex
>>
>> NOTE: there is no /opt/context/!!  It doesn't get loaded.
>
> I mean there is no /opt/context/tex  so no /opt/context/tex/setuptex..
>
>
>>
>> Any ideas of what is wrong?  Any work around to get the proper tex directory contents?
>
> Any suggestions are apprecaited.

can you run ./firstsetup ?

-----------------------------------------------------------------
                                           Hans Hagen | PRAGMA ADE
               Ridderstraat 27 | 8061 GH Hasselt | The Netherlands
     tel: 038 477 53 69 | voip: 087 875 68 74 | www.pragma-ade.com
                                              | www.pragma-pod.nl
-----------------------------------------------------------------


More information about the ntg-context mailing list