[NTG-context] simpleslides bug?

Jaroslav Hajtmar hajtmar at gyza.cz
Mon Feb 18 13:54:47 CET 2013


With older version:
ConTeXt ver: 2013.01.02 18:19 MKIV fmt: 2013.1.7 int: english/english
works too! (Win7 64b).
In actual TeXlive 2012 version this example work too.


It seems that we gradually stop working other variations simpleslides 
module.
Eg. in my version does not work either as this:

\usemodule[simpleslides][style=BottomSquares]
\starttext
\SlideTitle{Test}
test
\stoptext

Win7 64b

This dont work neither in actual TeXlive 2012 version.

Jaroslav Hajtmar



Dne 18.2.2013 13:41, Procházka Lukáš Ing. - Pontex s. r. o. napsal(a):
> ... Works well with an older version:
>
> ConTeXt ver: 2012.11.26 13:31 MKIV fmt: 2012.11.27 int: english/english
>
> (WinXP 32b)
>
> Lukas
>
>
> On Mon, 18 Feb 2013 04:41:36 +0100, Zhichu Chen 
> <zhichu.chen at gmail.com> wrote:
>
>> \usemodule[simpleslides][style=BigNumber]
>> \starttext
>> \SlideTitle{Test}
>> test
>> \stoptext
>
>
>
>
> ___________________________________________________________________________________
> If your question is of interest to others as well, please add an entry to the Wiki!
>
> maillist : ntg-context at ntg.nl / http://www.ntg.nl/mailman/listinfo/ntg-context
> webpage  : http://www.pragma-ade.nl / http://tex.aanhet.net
> archive  : http://foundry.supelec.fr/projects/contextrev/
> wiki     : http://contextgarden.net
> ___________________________________________________________________________________



More information about the ntg-context mailing list