[NTG-context] tooltips broken (beta)

Peter Rolf indiego at gmx.net
Thu Jan 27 12:51:00 CET 2011


Hi Hans,

with the beta 2011.01.26 11:02 and the attached example (tooltip.tex)
compilation break with

[..]
javascript      : loading script set fld
! LuaTeX error r:/tex/texmf-context/tex/context/base/supp-fil.lua:322:
attempt to call local 'failure' (a nil value)
stack traceback:
	r:/tex/texmf-context/tex/context/base/supp-fil.lua:322: in function
'uselibrary'
	r:/tex/texmf-context/tex/context/base/java-ini.lua:151: in function
'usescripts'
	<main ctx instance>:1: in main chunk.
\douseJSscripts ...pts.usescripts(\!!bs #1\!!es )}
                                                  \douseJSpreamblenow {#2}
<to be read again>
                   \globallet
\loadfieldscripts ->\useJSscripts [fld]\globallet
                                                  \loadfieldscripts \relax
\doprocessfield ... \begingroup \loadfieldscripts
                                                  \edef
\currentfieldname {#...
<to be read again>
                   }
\dotooltip ...fitfield [\currentsystemfield :txt]}
                                                  }\dimen 0=\ifdim \wd
0=\ze...
l.5 \tooltip{\CONTEXT}{a \TEX\ macropackage}

?


mkii works, but I get black text on black background for the tooltip.


Best wishes,  Peter
-------------- next part --------------
An embedded and charset-unspecified text was scrubbed...
Name: tooltip.tex
URL: <http://www.ntg.nl/pipermail/ntg-context/attachments/20110127/884d1b5a/attachment.ksh>


More information about the ntg-context mailing list