[NTG-context] font errors

Patrick Gundlach patrick at gundla.ch
Wed Jul 19 21:50:54 CEST 2006


Hi,

I have updated my context and I run into errors. Don't ask me what the
old version was that worked, but it was about two monthts ago:


\usetypescript[palatino][\defaultencoding]
\setupbodyfont[palatino]
\enableregime[il1]
\mainlanguage[de]

\starttext
Once upon a time, in a distant
  galaxy called Ööçc,
there lived a computer
named R.~J. Drofnats.
\stoptext


Gives me no 'funny characters', but the following entries in the
logfile:

--------------------------------------------------
[1.1{/usr/local/teTeX/share/texmf.local/fonts/map/dvipdfm/context/original-empt
y.map}{/usr/local/teTeX/share/texmf.tetex/fonts/map/dvips/lm/lm-texnansi.map}{/
usr/local/teTeX/share/texmf.local/fonts/map/dvipdfm/context/original-base.map
Warning: pdfetex (file /usr/local/teTeX/share/texmf.local/fonts/map/dvipdfm/con
text/original-base.map): invalid entry for `fmvr8x': font file missing

Warning: pdfetex (file /usr/local/teTeX/share/texmf.local/fonts/map/dvipdfm/con
text/original-base.map): invalid entry for `xycmat11': font file missing

Warning: pdfetex (file /usr/local/teTeX/share/texmf.local/fonts/map/dvipdfm/con
text/original-base.map): invalid entry for `xycmbt11': font file missing

.....

--------------------------------------------------

What has happened here? I use Gerben's iInstaller TeX.


Patrick
-- 
ConTeXt wiki and more: http://contextgarden.net


More information about the ntg-context mailing list