[Dev-luatex] Release 0.8 build failed on Windows

luigi scarso luigi.scarso at gmail.com
Sun Jun 14 15:58:53 CEST 2015


On Sun, Jun 14, 2015 at 3:55 PM, Graham Douglas <
graham.douglas at readytext.co.uk> wrote:

> Hi All
>
> Platform: Windows 7 Ultra (64-bit) using MinGW32
>
> I just checked out the code for version 0.8 and tried to build LuaTeX on
> Windows but
> it failed. The final error message is as follows (some other errors are
> listed below).
> Hoping that the details below are helpful to track the issues.
>
> Warm wishes
> Graham
>
> =========
> Final error
> =========
> make[2]: Leaving directory `/e/luatex/0.80/build/texk/kpathsea/win32'
> make[1]: Leaving directory `/e/luatex/0.80/build/texk/kpathsea'
> ./build.sh: line 272: cd: texk/web2c: No such file or directory
> make: *** No rule to make target `luatex.exe'.  Stop.
> E:\MinGW\bin\strip.exe: 'build/texk/web2c/luatex.exe': No such file
> ls: build/texk/web2c/luatex.exe: No such file or directory
>
> Earlier errors
> ==========
> Earlier in the build I saw a few more errors but I don't know if these are
> related, just thought I would note them here
>
>
>
> make[1]: Entering directory `/e/luatex/0.80/build/doc'
>   MAKEINFO ../../source/doc/tlbuild.info
> makeinfo: unrecognized option `--set'
> Try `makeinfo --help' for more information.
> make[1]: *** [../../source/doc/tlbuild.info] Error 1
> make[1]: Leaving directory `/e/luatex/0.80/build/doc'
> make: *** [all-recursive] Error 1
>
>
hm.
I will give you (offlist) a report of my mingw32 cross-compiled from linux .


-- 
luigi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.ntg.nl/pipermail/dev-luatex/attachments/20150614/76781bae/attachment.html>


More information about the dev-luatex mailing list