[Dev-luatex] svn: XML data was not well-formed

Khaled Hosny khaledhosny at eglug.org
Thu Jun 11 23:27:32 CEST 2009


On Thu, Jun 11, 2009 at 10:08:19PM +0200, Taco Hoekwater wrote:
> Khaled Hosny wrote:
>> On Thu, Jun 11, 2009 at 09:48:47PM +0200, Taco Hoekwater wrote:
>>> Khaled Hosny wrote:
>>>> I'm trying to updated my local svn copy, but I get that error. I got the
>>>> same error several times before (all after the last supelec upgrade) but
>>>> then I got it working after few days, any idea? I get the same error
>>>> even if I try to checkout a clean copy.
>>> I have no idea. What is your client (and version)?
>>
>> I'm using the command line client (I think it is the offecial client).
>>
>> $ svn --version
>> svn, version 1.5.4 (r33841)
>
> Mine is:
>
>   svn, version 1.5.2 (r32768)
>
>
> And I have not had any problems (so far). Is it possible that your
> internet connection is erratic and that that is interfering? Dropped
> packets could be the cause of XML errors, I assume.

May be, though I don't encounter this with other svn repos. Anyhow, I got
it working now, so sorry for bothering you, I was just wondering if I'm
the only one who is getting this.

Regards,
 Khaled


-- 
 Khaled Hosny
 Arabic localiser and member of Arabeyes.org team
 Free font developer
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 197 bytes
Desc: Digital signature
URL: <http://www.ntg.nl/mailman/private/dev-luatex/attachments/20090612/6fcaaa74/attachment.bin>


More information about the dev-luatex mailing list