[dev-context] texexec return codes

Norbert Preining preining at logic.at
Wed Jan 10 14:03:27 CET 2007


On Mit, 10 Jan 2007, Hans Hagen wrote:
> i just uploaded a current with some patched to texexec (for norbert) 

Thanks a lot, but it is getting worse ;-) Now everything is the other
way round!!!! Ahhhhh

> 	texmfstart --verbose texexec --make --all --fast en 
> 
> should generate format and report success 

It reports success, but returns 1, which is bad:
execution was successful
bagnasciuga:~# echo $?
1
bagnasciuga:~#

> 	texmfstart --verbose texexec --make --all --fast xx 
> 
> reports a failure and exits with code 1 

it reports 0!!

execution failed
bagnasciuga:~# echo $?
0
bagnasciuga:~#

So we are close, but not finished ;-)

Best wishes

Norbert

-------------------------------------------------------------------------------
Dr. Norbert Preining <preining at logic.at>                    Università di Siena
Debian Developer <preining at debian.org>                         Debian TeX Group
gpg DSA: 0x09C5B094      fp: 14DF 2E6C 0307 BE6D AD76  A9C0 D2BF 4AA3 09C5 B094
-------------------------------------------------------------------------------
DUGGLEBY (n.)
The person in front of you in the supermarket queue who has just
unloaded a bulging trolley on to the conveyor belt and is now in the
process of trying to work out which pocket they left their cheque book
in, and indeed which pair of trousers.
			--- Douglas Adams, The Meaning of Liff


More information about the dev-context mailing list