Waarde Piet, Jan,

Ik ben de weg volkomen kwijt. Jan van Geenen stuurde me een tweetal TeX files. Ik heb die gecompileerd, en volgens Jan zit daar dan geen fout in. Dat is niet zo praktisch, het zou beter zijn een tex file te sturen waar de fout wel in zit. Dus ik begrijp  nog steeds niet wat het probleem is en zolang het niet duidelijk wordt omschreven denk ik dat we het maar even moeten laten voor wat het is.

Jan, een tip: haal alle \clearemptydoublepage weg. Lees een tutorial over latex, en dan met name over de regels die worden gehanteerd bij pagina-indeling, pagina-afbreking, en het toevoegen van "witregels" in je souce code. Witregels hebben in Latex namelijk wel degelijk een speciaal doel, namelijk het aangeven van de locaties waar het is toegestaan om "breaks" in te voegen, alsmede rubber lengths om dingen uit te vullen. De manual van de memoir class (memman.pdf) is een goede basis (hoewel met 500 pagina's misschien wat veel om even snel door te lezen). Als dat niet helpt, zijn we op deze lijst graag bereid om je verder te helpen.

Adios,
Wilfred


From: Piet van Oostrum <piet@vanoostrum.org>
To: TEX-NL : de Nederlandstalige discussie lijst over TeX en companen <tex-nl@ntg.nl>
Sent: Monday, 30 January 2012, 22:14
Subject: Re: [Tex-nl] Extra pagina in .pdf document

Die tekst "Michael Mannheimer" komt in dit document niet voor. Je zult toch in je bestanden moeten zoeken waar die dan wel voorkomt. Het lijkt me niet dat LaTeX dat zekf gaat verzinnen.
--
Piet van Oostrum <piet@vanoostrum.org>
WWW: http://pietvanoostrum.com/
PGP key: [8DAE142BE17999C4]
_______________________________________________
TeX-NL mailing list
TeX-NL@ntg.nl
http://www.ntg.nl/cgi-bin/mailman/listinfo/tex-nl