Beste allen,

Ik heb een probleem waar ik geen oplossing voor kan vinden. Ik had 2 documenten, de ene met 4 hoofdstukken, de andere met 3. Nu heb ik die samengevoegd in een project, omdat dat makkelijker werkt. Het enige wat ik nu echt grondig veranderd heb tov voordien is dat ik nu het 'chapterbib' package gebruik dus ipv telkens \input{chapter} te gebruiken om alle hoofdstukken toe te voegen gebruikt ik nu \include{chapter} moeten gebruiken om dit te doen werken.
Allemaal goed en wel, dat lukte, maar nu heb ik iets vreemds opgemerkt. De getallen blijven verder optellen telkens als ik enumerate durf gebruiken om een lijstje te maken. Dus dan krijg je bijvoorbeeld in hoofstuk 1:

1. blablabla
2. blablabla
3. blablabla
4. blablabla

En daarna gebruik ik die enumerate omgeving nog eens in vb hoofstuk 4 en dan is het:

5. blablabla
6. blablabla
7. blablabla
8. blablabla

En ga zo maar door... Elke keer als ik dat gebruik telt die verder ipv telkens vanaf 1 terug te beginnen. Ik heb mijn .tex files nagekeken en er zit geen fout in voor zover ik kan zien. Voordien, toen de 2 documenten nog apart stonden en ik die chapterbib nog niet gebruikte was het wel in orde. Ergens moet er dus iets niet compatibel zijn, maar ik weet niet wat en dus ook niet hoe ik dit oplos.

Kan iemand mij helpen hiermee?

Vriendelijke groeten,

Katrien