Dag allemaal, 


Ik ben bezig met een document maken voor een opdrachtgever. Een procesflow voor bedrijfsprocessen. 

Het document bestaat uit twee delen: grafische flowcharts die ik met OmniGraffle (de Apple tegenhanger van Visio) maak, en een serie sheets met eigenschapstabellen van deze processen. Dat tweede deel maak ik door een Excel-file met Perl uit te lezen en daar een TeX-file van te maken die ik vervolgens met XeLateX tot een pdf-bestand maak.

Ik kan op de Mac redelijk makkelijk twee pdfs samenvoegen tot één document, zodat er een clickable presentatie ontstaat: de bedoeling is dat ik dan op de vormen uit de flowcharts in het eerste deel doorlink naar de betreffende pagina met de eigenschappen. Iedere processtap krijgt een unieke code mee.

In het tweede deel van het document maak ik per pagina (sheet) een target aan, met het hyperref package en \hypertarget{$anchor}{$naam}. Ik kan prima heen en weer klikken met \hyperlink binnen het tweede deel.

Welnu: weet iemand of de URLs die bij \hypertarget horen ook te externaliseren zijn, zodat ik in het eerste document kan verwijzen naar een URL van het type http://127.0.0.1/documentnaam.pdf#$anchor ?  (of nog beter: #anchor :-)). 

Ik heb geprobeerd via de browser, maar zonder succes. Hoe kom ik achter de URL die intern aan \hypertarget{}{} wordt gekoppeld?

Alle suggesties welkom!


Bedankt alvast!


Hartelijke groeten, 


Bas Dekker



Bas Dekker 
(sub-account voor TeXniek)

Postbus 11088
1001 GB Amsterdam

+31 (0)6 25 00 32 78