Hallo Jan Willem,

Ik begrijp niet 100% wat je wilt. Wil je een pagina met daarop een opsomming van alle externe documenten, dus een soort boekenlijst? Dat kan je met een bibliography doen, denk ik. Als je in hyperref de optie "backref" aanzet dan krijg je bij iedere bibitem een linkje naar de pagina waar het betreffende bibitem wordt genoemd. Je kan het ook als volgt doen:

- Ieder extern document wordt met \cite aangeroepen
- Maak een BibTeX database met voor ieder extern document een URL veld
- Genereer je boekenlijst met BibTeX
- Hercompileer je document met de backref optie in hyperref

Als het goed is krijg je nu een boekenlijst voor de externe documenten met "terugreferenties". Nadeel is alleen dat als je in het document op een extern document klikt, je naar de boekenlijst gaat en niet direct naar het externe document. Je kan alleen vanuit de boekenlijst naar het externe document klikken via het URL veld. Je kan meerdere bibliographies in een document hebben (denk ik, je moet misschien een speciaal package gebruiken, zoals chapterbib oid).

Check de manual van hyperref voor al het andere. De terugreferenties zijn niet het probleem met backref, maar het is denk ik lastig om automatisch een lijst te maken van iedere \href in het document.

Groeten,
Wilfred

From: "J.W.Polderman@utwente.nl" <J.W.Polderman@utwente.nl>
To: tex-nl@ntg.nl
Sent: Sunday, April 28, 2013 9:48 PM
Subject: [Tex-nl] Lijst van bijlagen

Goedemiddag,
Ik ben bezig met een rapport waarin mbv \href (hyperref package) naar externe documenten verwezen wordt. Iets als \href{doc1.pdf}{zie doc1}, \href{doc2.pdf}{zie doc2}.

Nu zou ik graag een lijst van bijlagen produceren, in volgorde van aanroep en met paginanummer waar die bijlage aangeroepen wordt. Bestaat er zoiets? Weet iemand hoe je dat kunt doen?

Hartelijk dank, Jan Willem Polderman.
--
Jan Willem Polderman, Assoc. Prof.
Program Director
Department of Applied Mathematics
University of Twente
P.O. Box 217 7500 AE Enschede, The Netherlands
j.w.polderman@utwente.nl
www.math.utwente.nl/~poldermanjw
+31-(0)53-489 3438
+31-(0)53-489 3370  (secretary)
+31-(0)53-489 3800  (fax)
_______________________________________________
TeX-NL mailing list
TeX-NL@ntg.nl
http://www.ntg.nl/cgi-bin/mailman/listinfo/tex-nl